У Чернівецькій обласній службі зайнятості, станом на 5 серпня 2021 року, зареєстровано 700 вакансій. На ці вакансії роботодавці пропонують оплату від мінімальної до 20 тис. грн, найвищі зарплати на 6 пропозицій роботи. Понад 40 вакансій з оплатою від 12 до 19 тис. грн, 63 пропозиції роботи з оплатою від 10 до 12 тис. грн.
- З початку року наші фахівці допомогли знайти роботу для майже чотирьох тисяч жителів області. Водночас вже тривалий час на ринку праці спостерігається дефіцит кадрів за слюсарями, інспекторами, виробниками блоків та панелей з цегли, контролерами водопровідного господарства, слюсарями аварійно-видобувних робіт, токарями, лікарями невідкладних станів, - зазначає директорка Чернівецького обласного центру зайнятості Любов Кожолянко.
20 тис. грн – найбільшу заробітну плату пропонує роботодавець із Заставнівщини трактористам-машиністам сільськогосподарського (лісогосподарського) виробництва, таких пропозицій роботи – п’ять. Серед обов’язків – виконання сільськогосподарських робіт на агрегатах, експлуатація, обслуговування та дрібний ремонт техніки. Серед вимог наявність посвідчення тракториста-машиніста категорії А2. На таку ж оплату роботодавець шукає електрозварника ручного зварювання у Чернівцях на асфальтно-бетонний завод, серед обов’язків – робота з металом.
У Чернівцях на оплату 19 тис. грн шукають майстра цеху, який знає технологічні процеси виробництва продукції з деревини, технічні характеристики і вимоги до продукції, серед обов’язків - контроль за виконанням працівниками цеху у встановлені терміни виробничих завдань за обсягом, якістю та асортиментом продукції, а також має здійснювати контроль за дотриманням технології виробництва продукції.
Завідувачу аптеки, який повинен забезпечувати виконання ліцензійних вимог щодо реалізації лікарських засобів, здійснювати аналіз комерційної діяльності аптеки, організовувати роботу співробітників аптеки, формувати звітність та мати сертифікат за спеціалізацією «Організація та управління фармацією» пропонують зарплату 18 тис.грн.
На 15 тис. грн є п’ять пропозицій роботи: начальник відділення, економіст, електрогазозварник, слюсар з ремонту колісних транспортних засобів, водій автотранспортних засобів.
На оплату від 12 до 14 тис. грн є пропозиції роботи для лаборанта хімічного аналізу, начальника відділу, інженера, агента торговельного, електромеханіка з ліфтів, майстра з ремонту, машиніста екскаватора, машиніста автогрейдера, провізора, бухгалтерів, економістів, столярів, верстатників деревообробних верстатів.
Сектор інформаційної роботи
Чернівецького обласного центру зайнятості
вул. Університетська, 31, м. Чернівці, 58000, 52-23-76

IMG 16b3b8cc67cd0cfabbea41572ae30f79 V

Янчак Олександр Миколайович

Голова районної ради

• Шановні працівники лісового господарства! Прийміть в цей чудовий день найщиріші слова вітання з професійним святом. Саме від вашої самовідданої праці залежить збереження зеленого багатства, його відновлення та ефективне використання. Дбаючи про розвиток лісового господарства, ви даєте надію, що залишете у спадок нащадкам дійсно зелений край. Вірю в те, що в професійній єдності і готовності виконувати найскладніші завдання ми зможемо значно підвищити ефективність роботи лісогосподарської галузі і надалі збагачуватимемо лісовою красою Дністровський район. У цей святковий день дозвольте висловити Вам слова щирої вдячності за вагомий внесок у розвиток лісового господарства, вірність професійному обов’язку, а також прийміть щирі побажання – міцного здоров’я, стабільності та оптимізму. Нехай збувається все задумане! Миру, щастя, благополуччя вам і вашим родинам!
  • 16 вересня 2021 року голова Дністровської районної ради Олександр ЯНЧАК спільно з Сокирянським міським головою Василем КОЗАКОМ, начальником відділу «Лісового господарства та мисливства» Чернівецького обласного управління «Лісового та мисливського господарства» Володимиром ПИЛИПЮКОМ, директором державного підприємства «Сокирянське лісове господарство» Олександром ЧЕБАНОМ взяв участь в урочистостях до Дня працівника лісу, які проходили в місті Сокиряни. З вуст голови прозвучали слова щирої вдячності працівникам ДП «Сокирянське лісове господарство» за вагомий внесок у розвиток лісового господарства Дністровського району: «Саме від вашої самовідданої праці залежить збереження зеленого багатства, його відновлення та ефективне використання. Дбаючи про розвиток лісового господарства, ви даєте надію, що залишите у спадок нащадкам дійсно зелений край». З нагоди відзначення Дня професійного свята Почесною грамотою Дністровської районної ради нагороджено: ТВЕРДОХЛІБА В.С., водія автотранспортного засобу Вашківецького лісопункту; ГРИНЬКО Р.Д., головного економіста; ШЕВЧУКА В.І., старшого майстра лісу Кельменецького лісництва; Почесні подяки Дністровської районної ради вручено: КРИВУ Т.В., заступника головного бухгалтера; ДВІРСЬКОГО П.І., охоронця лісового розсадника Іванівецького лісництва; ТКАЧА В.М., лісника Іванівецького лісництва.
  • Порядок денний пленарного засідання передбачав 68 питань для розгляду та прийняття відповідних рішень. В процесі обговорення його доповнено 48 запитами депутатів. Під час засідання депутатським корпусом розглянуто 17 питань порядку денного. Зокрема, ухвалено зміни до бюджету Чернівецької області на 2021 рік та до чинних регіональних та комплексних програм області; протокольне доручення депутатки Лілії БОРТИЧ про формування міжфракційної комісії за участі керівників фракцій, майнової і бюджетної комісій та заступника голови ОДА Богдана КОВАЛЮКА на предмет вивчення та вирішення питання щодо стану справ зі здачею проблемних об’єктів, зокрема навчальних закладів у населених пунктах Рідківці, Горішні Шерівці, Кам’янка, туристичної мультифункціональної бази «Перлина гір» в с.Банилів-Підгірний. Крім того розглянуто ряд кадрових питань.

ato

Герої небесної сотні та АТО